0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Åsnes Finnmark 54 Fjellski Åsnes Finnmark 54 Fjellski
 • Åsnes Finnmark 54 Fjellski Åsnes Finnmark 54 Fjellski
 • Åsnes Finnmark 54 Fjellski Åsnes Finnmark 54 Fjellski

Åsnes Finnmark 54 Fjellski

100 1 100 0

Oversikt

Vi har ventet veldig på Åsnes Finnmark 54! Dette er en lett, lengdestiv fjellski uten stålkant, perfekt som hundeski! Dette er en ski som passer turer i variert terreng, ikke bare jakt. Den moderate bredden, den lave vekten, og den responsive skifølelsen gjør dette til en perfekt langtursski når hunden er med. Leveres med feste for X-Skin integrerte kortfeller, men kan også smøres takket være godt smørespenn.


Binding er ikke inkludert i prisen. Du kjøper med den BC-bindingen som du selv ønsker, se tilbehør. Vi monterer kostnadsfritt. Fint om du oppgir skostørrelse i kommentarfeltet. 

kr 3 499,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 200,-

Detaljer

Alternativene på fjellski uten stålkant er de siste årene blitt flere og gode. Ulempen med flere av de er at de er rettet mot jaktbruk, det vil si brede og myke ski, perfekt for skog og løs snø. Gode valg for de korte treningsturene med hunden, ikke reelle langtursvalg for variert terreng. Her kommer Åsnes Finnmark 54 inn, og blir en høyaktuell ski for alle oss som liker lengre turer på variert underlag, ha gleden av ski som responderer og kan smøres, og som skal ha hunden med på tur. For stålkanter er virkelig FY på tur med hund!

 • Hundevennlig ski uten stålkant
 • Kan også benyttes i oppkjørte spor
 • Trekjerne med carbonforsterkninger
 • Nordisk Rocker gir lettere fremoverføring og bedre svingegenskaper
 • Integrert feste for Åsnes X-Skin kortfell (fellelås)

Mål: 68-54-61 mm

Vekt: 840 gram/190cm

 

 1. Kan anbefale denne til andre hundeeiere som vil ha en mer "normal" fjellski omtale av Magnus den 15.05.2019
  Kvalitet

  Jeg har lenge vært på utkikk etter en fjellski som passer i vanlige skispor og som er hundevennlige og har hittil måtta til takke med Åsnes Breidablikk, men disse passer ikke nede i vanlige skispor og har ganske mye innsving. Nå har jeg bare prøvd de nye finnmarkskia på en tur i vårsnø, men må si jeg likte skia godt uten at jeg skal si for mye før jeg har prøvd dem mer. På meg virker de mer retningsstabile enn Breidablikk (slik jeg håpet på) og gliden var grei nok (brukte kortfeller). Jeg tror disse skia kommer til å passe mitt bruk bedre enn Breidablikkskia iallfall (bruksområdet mitt er slakt terreng i og utenfor sporet med hund).

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på