0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Dale of Norway Cortina Merino Feminine Sweater (Red) Dale of Norway Cortina Merino Feminine Sweater (Red)

Dale of Norway Cortina Merino Feminine Sweater (Red)

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Dale of Norway Cortina Merino Feminine Sweater er en av Dale sine ikoniske ullgensere. Den er tradisjonell og tidløs i ren merinoull. Fantastisk mellomlagsplagg eller alene når vårsola titter frem. Genseren har det flotte Cortina-mønsteret fra den første offisielle OL-genseren i 1956.
kr 2 249,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

Dale Of Norway er designet og strikket i Norge, noe som gir produktene en fantastisk finish og kvalitet. Her blir det brukt ull av beste sort og laget på en sånn måte at man har plagget livet ut. Cortina Merino Feminine Sweater har høy hals med kort glidelås i front.

  • 100% myk merinoull (20,5 mikron)
  • Tidløs og sporty
  • Kan vaskes i maskin på ullprogram med ullvaskemiddel
  • Suveren til både sport og fritid
  • Strikket i Norge
  • Flott mønster
  • Høy hals
  • kort glidelås

Bygda Dale ligger i idylliske omgivelser mellom bratte fjell, fosser og fjorder utenfor Bergen. Her startet det hele da Peder Jebsen i 1872 reiste gjennom den lille bygda. Han anerkjente Dale som et ideelt sted å etablere et førsteklasses tekstilproduksjonsanlegg som utnytter dalens potensial for naturlig vannkraft, den enkle tilgangen til norsk ull og sterke strikketradisjoner.

Han sikret seg rettighetene til de lokale fossefallene, og kort tid etter ankom dampbåter lastet med nye maskiner fra England. Tekstilanlegget Dale Of Norway ble ferdigstilt i 1879 og har vært aktivt siden den gang.

Helt fra begynnelsen ble fokuset satt på å lage premium ullprodukter, så med dyktige strikkere og håndverkere vokste Dale Of Norway raskt.  Erfaringen og kompetansen har blitt videreført i generasjoner, slik at vi også i dag vet at alle produkter fra Dale har premium kvalitet i hvert eneste plagg

 

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet