Fischer Twin Skin Pro IFP (2020/21)

Fischer Twin Skin Pro IFP er felleski for deg som er glad i ski, enten det er for trim eller tur. Vi har svært gode erfaringer med Twin Skin Pro for alle som prioriterer trygt feste. Fischer klarer uansett med denne modellen å lage en ski som gir den gode følelsen av lav vekt og rask glid til tross for det særlig trygge festet. En ski vi liker, enten det er for å nyte en godværsdag med Kvikklunsj i sekken, eller for å trene seg en kveldstur i den kuperte lysløypa.
Modellen har fått oppgradert designet til denne sesongen. Ellers har den akkurat de samme gode egenskapene som de siste vintrene! Ved kjøp av felle ski er utvelgelse av rett spenn/stivhet essensielt. Velg skilengde (kroppshøyde + 20-25 cm), så hjelper vi deg med å finne riktig skipar! Binding er ikke inkludert i prisen. Ønsker du å kjøpe med binding går du for Fischer Control Step-In IFP. Kommenter skostørrelsen så monterer vi binding kostnadsfritt.

#

Vi setter vår ære i å finne riktige ski til våre kunder, også til deg som handler ski på nett. Ved hjelp av erfaring og de aller beste måleverktøyene gir vi oss ikke før du har det perfekte skiparet. Alle ski måles og plukkes av dyktige fagfolk i butikken på Beitostølen. Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker en skiprat. Om det er nødvendig følger vi deg opp etter et skikjøp med en mail/telefon for å finne det riktige paret.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Frakt kr 200
Klikk & Hent i butikken
Trygg betaling med Klarna eller Vipps
Rask levering

    Sporten mener

    Fischers løsning på feller kalles Twin Skin. Fellen er todelt, og da vil skien få gjennomgående midtrand. Dette gir bedre glid og føring. Fellene er plassert offset i forhold til hverandre, noe som også bidrar til mindre lugging og motstand fremover. 70% mohair gir godt grep og god glid.

    Twin Skin Pro IFP er en smørefri tur- og treningsski bygd for å treffe et bredt lag av skiløpere. Om du fra før har erfaring med gode marka- eller treningsski vil du garantert finne deg til rette på disse. Om du ønsker en lett turski som gir trygt feste er Twin Skin Pro IFP et godt valg da den er lavere og lettere å trå ned enn modellene fra høyere oppe i modellrekkene. Twin Skin Pro IFP er en lettgått felle ski.

    I stedet for en hel NIS-plate, har Fischer IFP plate som er delt. Denne er tilpasset de nye Turnamic-bindingene fra Fischer og Rossignol. Dette gir en mer dynamisk avslutning og kontroll på festesonens bevegelse. Bindingene i seg selv er også veldig gode!

    • Twin Skin: To separate feller plassert offset for bedre glid og fremover føringSkiftes enkelt ut når de er slitt
    • Speed Grinding: Universal steinslip som går godt på de fleste fører
    • Fell: 70% Mohair/ 30% nylon
    • Turnamic bindingssystem – her må du velge bindinger fra Fischer eller Rossignol, men kan bruke alle skisko som før har fungert på Rottefella NNN
    • Efficient Forward: Enkelt forklart; skien er bygd for å gi løpere på alle nivåer gleden av trygt feste og god glid.

    Ved kjøp av felleski er utvelgelse av rett spenn/stivhet essensielt. Vi skal hjelpe deg, og besitter kunnskapen og verktøyene for å plukke rett ski til akkurat deg, uansett om du kjøper på nett eller i butikk.

    Lengder: 182 – 207cm / 5cm intervall.

    Vekt pr par: 1330gr / 197cm.

    Innsving: 41 – 44 – 44mm.

    Anbefalt skilengde: Kroppshøyde + 20-25 cm.

    • Det er fri frakt ved kjøp over NOK 1000. (Dette gjelder ikke ski, staver og andre varer over 120 cm lengde.)
    • Det er fast fraktpris på kroner 89,- ved kjøp under NOK 1000. (Dette gjelder ikke ski, staver og andre varer over 120 cm lengde).
    • Det er fast fraktpris på kroner 200,- ved kjøp av ski, staver og andre varer over 120 cm lengde, uansett kjøpesum.
    • Vanlig leveransetid er 2-4 dager.
    • Du har 14 dagers angrefrist. Dersom du angrer kjøpet betaler du selv returporto.
    • Ved bytte av en vare er det raskeste og enkleste for begge parter at du kjøper nytt, ønsket produkt i nettbutikken, og returnerer det du ønsker å bytte. Vi vil kreditere deg for det første kjøpet når varen kommer til oss.
    • Husk å legg ved angreskjema.
    • Skoesker må pakkes inn i gråpapir eller lignende. NB! Ikke tape rett på esken.
#

FRI FRAKT OVER 1000,-*

* gjelder varer under 120cm lengde 
– 89,- i frakt ved ordre under 1000,-

#

KLIKK & HENT

Kjøp på nett, hent hos oss på Beitostølen

#

RASK LEVERING

Rask levering til hele landet (Unntatt Jan Mayen, Svalbard og Bjørnøya)

#

Trygg betaling

Betal trygt med Klarna eller Vipps. Du kan velge mellom faktura eller kort.