0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • HappyNorwegian Mr.Gripy™ HappyNorwegian Mr.Gripy™
  • Mr gripy Mr gripy
  • mr gripy mr gripy

HappyNorwegian Mr.Gripy™

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Mr. Gripy™ er et genialt konsept for enkel og hurtig prepping av langrenn- og alpinski. Passer ypperlig for deg som ikke har stor plass eller planer om å investere i smørebenker og lignende med det første. Mr. Gripy™ er produsert av to norske, innovative gutter med et ønske om å gjøre prepping av ski enklere for alle, det har de fått til!
kr 899,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

Vi på Sporten Beitostølen ønsker å være på hugget og ble fort ivrige når vi fikk muligheten til å videreselge Mr. Gripy™. Dette er norsk innovasjon på sitt beste, og noe som vi absolutt ønsker å støtte! I tillegg er produktet de leverer supersmart. Med Mr. Gripy™ trenger du ikke stor plass og mye utstyr for å preppe langrenn- og alpinski. Alt du trenger er to «høyfriksjonsklosser» du plaserer der du den aktuelle dagen har mulighet for å preppe ski. De tar liten plass, er enkle å flytte med seg og fungerer godt.

Teknologien er like enkel som den er god: plasser skia på to stabile klosser som sitter som støpt på alt av underlag. Skia ligger stabilt på klossene takket være samme friksjonsteknologi som det er under boksene.

Produktet er optimalisert slik at du får maksimal friksjon under preparering. Du kan slipe stålkanter, glide og justere bindinger. Det er plass til 1 alpinski/randoski. Mr.Gripy™ har plass til to langrennsski, prepp begge samtidig, både barne- og voksenski. Det fungerer også med Snowboard, men da må bindingene ikke bygge mer enn 14,5 cm i høyden.

Produktet er i sin helhet produsert i Norge og mye av materialet bak er gjenbruk.

Et superkult og smart produkt for deg som prepper ski en gang i blant!

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på