0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Icepeak Nigella Jr (Orange) Icepeak Nigella Jr (Orange)

Icepeak Nigella Jr (Orange)

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Icepeak Nigella Jr er en selebukse til vinterbruk for barn med alle nødvendige funksjoner. Klærne er helt vanntette takket være Icetech-materialet, de tapede sømmene og snøgamasjene. Buksen har 2-veis stretch så komforten er topp uansett krumspring og med den ekstra høye midjen og de justerbare selene sitter også Nigella godt på. Enten det er lek i snøen eller skikjøring er disse buksene et sikkert valg. Buksa har lomme med glidelås, seler, beltehemper, ekstra justering i livet, snøgamasjer og forsterkninger nede for alpinsko eller lignende. Det er også formsydde knær ettersom det blir mye bøy og tøy hos barna. Dette er en billig og bra bukse for lek og aktivitet vinterstid.
kr 899,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

Icepeak Nigella er laget med varmereflekterende elementer og 2-veis stretchmateriale som øker bevegelsesfriheten. Vanntett og pustende stoff: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materialet beskytter barnet mot vind og vann i ekstreme forhold, og pustevnen holder poden og prinsessen komfortable ved aktivitet.
Alle sømmer har blitt tappet for å gjøre produktet helt vanntett. Buksa er satt sammen av et 2-lags stoff, en vanntett membran er festet til et multifunksjonsmateriale som heter Icestretch. Det elastiske, funksjonelle stoffet sikrer en perfekt passform og holder alltid sin form.

 

  • Høy
  • Justerbare seler
  • Vantett 10000mm
  • Ventilerende 5000mvp
  • 2-veis stretch
  • Snøgamasjer
  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på