La Sportiva Helios Sr Terrengløpesko Herre (2019)

La Sportiva Helios SR er en sko til de seriøse terrengløperne. En lett, minimalistisk trenings- og konkurransesko for økter i variert og krevende terreng. Skiller seg fra den populære Helios 2.0 med et forsterket område rundt tå-ledd med tanke på slitasje fra omgivelsene, normale lisser, og en relativt stiv og mer stabil hælkappe for bedre støtte. En helt suvuren sko som gir topp løpsfølelse! En all time favorittsko for terrengløp, nå i nytt design.

#
Alle La Sportiva sko er små i størrelsen, vi anbefaler å gå opp minst et halvt nummer.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt ved kjøp over 1000 kr *
Klikk & Hent i butikken
Trygg betaling med Klarna eller Vipps
Rask levering

    Sporten mener

    La Sportiva Helios SR er en lavdroppsko (kun 2 mm). En lav hæl-tå-dropp gjør det lettere å lande lengre frem på foten for de som ønsker det, og du får en raskere og mer aggressiv stegavvikling. Er man vant til mengdetreningsko med dropp på for eksempel 12 mm kan overgangen merkes til denne modellen i form av en litt annerledes løpsfølelse og litt støle legger i starten. Overgangen blir lettere med terrengmodeller da disse som regel brukes på et mykere underlag som gir naturlig demping.

    Det er en sko som føles lett og myk på foten og er en livlig sko som sparker godt ifra. Selv om det er meget lav dropp er det relativt godt med demping i denne skoen. En god mellomsåle i EVA gjør at du får tilstrekkelig demping på harde grusveier og lignende som man ofte møter om man ikke har skauen rett utenfor døra.

    Med Helios SR får du en yttersåle som sitter spesielt godt på glatt underlag. Passer godt til motbakkeløp og andre krevende ruter i terrenget. Aller best gjør skoen seg på «pakket» underlag som harde stier og furu/grusveier, og mer fjellbelagt terreng. Løper du mye i mer gjørmete terreng hvor du trenger tydeligere mønster for feste har vi andre modeller som sitter bedre – for eksempel Inov-8 X-taloon. Er du ute og løper hvor det er mye spisse steiner finnes det også andre sko, som La Sportiva Bushido, som beskytter foten bedre mot støt.

    Skoen kommer uten membran for å sikre topp pusteegenskaper og en mer behagelig og tight passform. Hvem bryr seg om man blir våt på beina når man løper raske turer i terrenget, eller ønsker å slå tida til naboen på birken? Tørker fort og du slipper den klamme følelsen når du blir varm på beina under høy aktivitet.

    • Normal passform
    • Ypperlig «hybrid» sko
    • En lett modell: ca 235 gram per sko.
    • Dropp: kun 2 mm.
    • Godt feste på hardt/glatt underlag. 

    ta en titt på alle produkter fra La Sportiva her!

    • Det er fri frakt ved kjøp over NOK 1000. (Dette gjelder ikke ski, staver og andre varer over 120 cm lengde.)
    • Det er fast fraktpris på kroner 89,- ved kjøp under NOK 1000. (Dette gjelder ikke ski, staver og andre varer over 120 cm lengde).
    • Det er fast fraktpris på kroner 200,- ved kjøp av ski, staver og andre varer over 120 cm lengde, uansett kjøpesum.
    • Vanlig leveransetid er 2-4 dager.
    • Du har 14 dagers angrefrist. Dersom du angrer kjøpet betaler du selv returporto.
    • Ved bytte av en vare er det raskeste og enkleste for begge parter at du kjøper nytt, ønsket produkt i nettbutikken, og returnerer det du ønsker å bytte. Vi vil kreditere deg for det første kjøpet når varen kommer til oss.
    • Husk å legg ved angreskjema.
    • Skoesker må pakkes inn i gråpapir eller lignende. NB! Ikke tape rett på esken.
#

FRI FRAKT OVER 1000,-*

* gjelder varer under 120cm lengde 
– 89,- i frakt ved ordre under 1000,-

#

KLIKK & HENT

Kjøp på nett, hent hos oss på Beitostølen

#

RASK LEVERING

Rask levering til hele landet (Unntatt Jan Mayen, Svalbard og Bjørnøya)

#

Trygg betaling

Betal trygt med Klarna eller Vipps. Du kan velge mellom faktura eller kort.