0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • La Sportiva Helios SR W´s Løpesko La Sportiva Helios SR W´s Løpesko
  • La Sportiva Helios SR W´s Løpesko La Sportiva Helios SR W´s Løpesko
  • La Sportiva Helios SR W´s Løpesko La Sportiva Helios SR W´s Løpesko

La Sportiva Helios SR W´s Løpesko

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

La Sportiva Helios SR er en sko til de seriøse terrengløperne. En lett, minimalistisk trenings- og konkurransesko for økter i variert og krevende terreng. Skiller seg fra den populære Helios 2.0 med et forsterket område rundt tå-ledd med tanke på slitasje fra omgivelsene, normale lisser, og en relativt stiv og mer stabil hælkappe for bedre støtte. En helt suvuren sko som gir topp løpsfølelse! En all time favorittsko for terrengløp, nå i nytt design.
kr 1 799,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

La Sportiva Helios SR er en lavdroppsko (kun 2 mm). En lav hæl-tå-dropp gjør det lettere å lande lengre frem på foten for de som ønsker det, og du får en raskere og mer aggressiv stegavvikling. Er man vant til mengdetreningsko med dropp på for eksempel 12 mm kan overgangen merkes til denne modellen i form av en litt annerledes løpsfølelse og litt støle legger i starten. Overgangen blir lettere med terrengmodeller da disse som regel brukes på et mykere underlag som gir naturlig demping.

Det er en sko som føles lett og myk på foten og er en livlig sko som sparker godt ifra. Selv om det er meget lav dropp er det relativt godt med demping i denne skoen. En god mellomsåle i EVA gjør at du får tilstrekkelig demping på harde grusveier og lignende som man ofte møter om man ikke har skauen rett utenfor døra.

Med Helios SR får du en yttersåle som sitter spesielt godt på glatt underlag. Passer godt til motbakkeløp og andre krevende ruter i terrenget. Aller best gjør skoen seg på «pakket» underlag som harde stier og furu/grusveier, og mer fjellbelagt terreng. Løper du mye i mer gjørmete terreng hvor du trenger tydeligere mønster for feste har vi andre modeller som sitter bedre – for eksempel Inov-8 X-taloon. Er du ute og løper hvor det er mye spisse steiner finnes det også andre sko, som La Sportiva Bushido, som beskytter foten bedre mot støt.

Skoen kommer uten membran for å sikre topp pusteegenskaper og en mer behagelig og tight passform. Hvem bryr seg om man blir våt på beina når man løper raske turer i terrenget, eller ønsker å slå tida til naboen på birken? Tørker fort og du slipper den klamme følelsen når du blir varm på beina under høy aktivitet.

  • Normal passform
  • Ypperlig «hybrid» sko
  • En lett modell: ca 200 gram per sko.
  • Dropp: kun 2 mm.
  • Godt feste på hardt/glatt underlag. 

ta en titt på alle produkter fra La Sportiva her!

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på