0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • La Sportiva Kaptiva W´s Terrengløpesko La Sportiva Kaptiva W´s Terrengløpesko

La Sportiva Kaptiva W´s Terrengløpesko

80 1 100 0

Oversikt

Kaptiva er en spennende nyhet fra La Sportiva. Den Italienske skofabrikanten har blitt en ekspert på fjell-og terrengløpesko, og har virkelig fått et navn i Norge. Det forstår vi godt. La Sportiva Kaptiva er en renspikket fjell/terrengløpesko som kommer til sitt ess i teknisk terreng der du søker stabilitet og en sko som følger fotens bevegelser. Det gjør virkelig Kaptiva med sin fantastisk «tighte» og unikt gode passform. En sko utviklet for mellom- og langdistanse løping i fjellterreng, med relativt god demping og fantastisk grep på vått underlag. Anbefales på det varmeste! Damemodell.
kr 1 999,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

La Sportiva Kaptiva er en relativt stabil løpesko utviklet for mellom- og langdistanseløp på krevende underlag i variert terreng. Den er relativt stabil, gir litt støtte og har en mellomsåle med god demping. Samtidig veier den bare 280 gram i størrelse 42, så dette er en lett og behagelig sko som gir god løpsfølelse og respons mot underlaget. 

Skoen skiller seg mest ut med sin fantastiske passform. Dette er omtrent som å ha på en sokk, og du vil bli imponert over hvor direkte og tight skoen føles på foten. Rett og slett utrolig komfortabel, og gir deg trygghet i møte med teknisk vanskelig underlag der du er avhengig av kontroll. 

  • Yttersåle med imponerende grep på glatt og vått underlag
  • Dropp: 6 mm
  • Vekt: 280 gram i størrelse 42
  • La Sportiva er normal til litt små i størrelsen og våre kunder går ofte opp et halvt nummer. 
  1. >Lett og fin sko i terrenget, sitt på som en sokk og ingen fare for å miste grepet i all slags ver! omtale av Tove Koch den 11.06.2019
    Kvalitet

    Lett å sparke i steiner eller røter som lager skader i stoffet på skoen, men ellers en perfekt sko.

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på