0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • La Sportiva Lycan GTX W´s (Black/Slate) La Sportiva Lycan GTX W´s (Black/Slate)

La Sportiva Lycan GTX W´s (Black/Slate)

100 1 100 0

Oversikt

La Sportiva Lycan Gtx er en helt ny sko for 2018-19 sesongen. Dette er den samme sko som lycan, men her også med Gore-Tex membran og grovere sålestruktur for tøffere terreng. Dette gjør skoene mer værbestandig og litt mer slitesterk. La Sportiva vet vi produserer terrengløpesko av meget høy klasse, og Lycan virker ikke til å være noen unntak. Lycan er en skikkelig treningssko for løpeturer i fjell- og skogsterreng.Med en bred og komfortabel lest sikres topp passform fra første meter.

kr 1 999,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

La Sportiva Lycan Gtx er en fjell- og terrengløpesko som kombinerer god demping med en relativt lav vekt på drøye 290 gram og Gore-tex mambran. Med en dropp på kun 6 mm får du her en moderne løpesko som oppleves relativ myk og komfortabel i møte med hardt og ulendt underlag. Samtidig får du god kontakt mot underlaget, skoen følger fotens bevegelser og den responderer bra.

Dette er en real løpesko som skal gjøre deg rusten for lengre løpeturer både i fjell- og skogsterreng. Skoen er forsterket på utsatte plasser, samtidig som det er lagt mye energi i en robust såle som både skal gi godt grep, men også absorbere mot støt fra steiner og lignende.

Viktig å fremheve med denne splitter nye skoen fra La Sportiva er forfoten. Lycan har en spesielt bred og romslig tå-boks.

 • Dropp: 6 mm
 • Gore-tex
 • Vekt: 291 gram pr sko i 39 veid av oss
 • EVA mellomsåle
 • Yttersåle som sitter godt på glatt underlag og som beskytter mot støt fra steiner og lignende.
 • Slitesterk

Se hele vårt utvalg av terrengløpesko til dame , eller ta en titt på alle produkter fra La Sportiva her!

 

 1. Perfekte tursko omtale av Trine Engdal den 20.10.2019
  Kvalitet

  Vet dette er joggesko men for en lubben tur-nerd er de perfekte til turer på grusveg og sti. Lette og veldig godt feste. Men hælkappa er litt kort så jeg har fått gnagsår, noe jeg ikke pleier få. Allikevel favoritter.

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på