0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • La Sportiva Trango TRK GTX La Sportiva Trango TRK GTX
  • La Sportiva Trango TRK GTX La Sportiva Trango TRK GTX

La Sportiva Trango TRK GTX (Ocean/Flame)

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

La Sportiva Trango TRK GTX er den optimale allrounderen når vi snakker fjellstøvler. Her får du en lett og smidig fjellsko som kombinerer god støtte og høy komfort. Et trygt valg for turgåer som trenger at skoen skal passe til et variert bruk. Denne skoen opplever vi at de fleste «smetter rett ned i» og blir fort fornøyde med.
kr 2 999,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

Denne fjellskoen fra La Sprotiva er et ypperlig valg til deg som ønsker en brukssko til alt fra lette turer i marka, hytte til hytte turer, ordinære fjellturer og annet friluftsliv. Med gore-tex membran holder du det tørr på føttene.

La Sportiva vet vi ikke tar noen snarveier når det kommer til produksjon av sine sko og her får du slitesterke sko du kan stole på.

La Sportiva Trango TRK GTX oppleves som vridningsstiv og trygg, samtidig som den er lett og god å ha på foten. Det er ikke av de høyeste modellene, men når godt over ankelen, slik som fjellstøvler skal.

Stivelsen på sålen i lengderetningen vil vi si er rett i underkant av det som ofte blir definert som middels stiv. Dette betyr at den er behagelig å gå med både i brattere fjellterreng, men også på grusveier. Med en «bue-formet»såle vil du føle en behagelig, rullende følelse når du går. Vel så viktig er at det yttersålen har godt grep. Med Trango TRK får du en god Vibram® -såle med en gummiblanding som sitter godt på variert og sleipt underlag.

Skoen er konstruert på en måte som gir en sko med svært få sømmer. Vi opplever at denne støvelen har en noe bredere passform i forfoten en andre toppmodeller fra La Sportiva.

  • Det er en sko der komfort er i fokus, og er en modell vi har fått gode tilbakemeldinger på fra kunder.
  • Vekt per sko: 596 gram i størrelse 42.

Se hele vårt utvalg av fjellsko til herreeller ta en titt på alle produkter fra La Sportiva her!

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på