0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Toppturbindinger Marker Kingpin 13 Toppturbindinger Marker Kingpin 13

Toppturbindinger Marker Kingpin 13

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Marker Kingpin 13 har blitt kongen av toppturbindinger med sin lave vekt i forhold til styrke, stabilitet og trygghet. Her vil vi påsstå at du får i både pose og sekk.

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 4 799,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

Detaljer

Marker Kingpin kom som en bombe inn på markedet med alt fra to verdener, en lett Techbinding med en massiv trygg og stabil baksafe kjent fra alpinbindinger, dette gjør denne bindingen til vår favoritt uansett om du skal gå lange turer eller bare vil ha en dag i alpinanlegget. Kingpin er utrolig stabil og trygg ettersom den er godkjent av den uavhengige organisasjonen TÜV som igjen betyr at utløsermekanismen er veldig pålitelig.

Dette er en binding for de som virkelig vil dra på ned igjen å føle seg helt trygge på at bindingen holder. Med en stor krybbe foran blir kraftoverføringen mye kraftigere enn andre mange Tech bindinger, samme gjelder for bakbindingen som presser skoen ned mot skien. Den har i tillegg til flatt, 2 høydejusteringer på helen, 7 og 13 grader.

Marker Kingpin skiller seg også fra de fleste andre bindinger med at du kan gå inn og ut av gåmodus uten å gå helt ut av bindingen, dette er veldig greit på høydeeksponerte steder og ellers i kupert terreng. Passer de fleste støvler med Tech inserts, men noen toppturstøvler som for eksempel Dynafit Tlt6, lettere La Sportiva modeller og Atomic Backland må oppgraderes med et Din-Adapter på helen. Dette får du kjøpt i vår nettbutikk

  • Vekt: 730gram
  • Stopperbredde: 100-125mm
  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Ofte kjøpt sammen med