ArcTeryx

Kongen av fjellet! Arcteryx er spydspissen blant være fjellklær. Fra dette merket har vi alt fra verdens beste skallplagg, via de råeste dunjakkene til de letteste shortsene. Her kan du virkelig forvente unik kvalitet, passform og komfort. Arcteryx ble først etablert på i Canada på 90-tallet. Målet har alltid vært å lage slitesterke og funksjonelle klær, for skikkelige fjellfolk. Det kan man trygt si de har lykkes med!

Råere klær enn Arcteryx finnes ikke. Arcteryx bruker kun det beste av materialer, og kombinert med smarte, solide og holdbare løsninger. Dette gir klær av topp kvalitet, du er sikret å ha glede av i årevis.

Ved første øyekast er klær fra Arcteryx forholdsvis enkle. Dette er et helt bevisst valg fra Arcteryx’s side. Arcteryx er opptatt av å produsere produkter med lang levetid. Dette er positivt på mange måter, spesielt sett fra ett kundeperspektiv og miljøperspektiv. Overfladiske elementer og detaljer gir klær og utstyr svake punkter, og produktet begrenset levetid. Ett annet aspekt av det enkle designet er tidløsheten, for det er vel ikke mulig å gå lei av designet på ett Arcteryx-plagg?

Vi på Sporten bruker produkter fra Arcteryx mye selv. Vi bruker det på tur, på jobb og ellers gjennom en aktiv hverdag. Dette er produkter vi synes det er fantastisk gøy å selge, fordi vi vet at kundene våre blir fornøyde. Det er som vi sier, «Bare Arcteryx er Arcteryx».

show-filter Vis filter

Viser 1–16 av 118 resultater

#

FRI FRAKT OVER 1000,-*

* gjelder varer under 120cm lengde 
– 89,- i frakt ved ordre under 1000,-

#

KLIKK & HENT

Kjøp på nett, hent hos oss på Beitostølen

#

RASK LEVERING

Rask levering til hele landet (Unntatt Jan Mayen, Svalbard og Bjørnøya)

#

Trygg betaling

Betal trygt med Klarna eller Vipps. Du kan velge mellom faktura eller kort.