La Sportiva

Sporten Beitostølen satser på sko fra La Sportiva!
Italienske La Sportiva passer perfekt for alle som har de høyeste krav til sko som skal brukes i terreng, enten det er en myk skogssti eller i en loddrett fjellvegg i Romsdalen.
La Sportiva tilbyr verdens kanskje aller beste passform, verdensledende grep på glatt underlag og ikke minst skikkelig fresht design

Dette gjør vi fordi La Sportiva lager utrolig gode sko hvor de ulike modellene er spesialisert for en type bruk. Det ser vi fungerer og tilbakemeldingene fra våre kunder er meget gode. Av La Sportiva vet vi at vi får solide og slitesterke sko! Det kan vi si med trygghet etter mye testing i turområdene rundt Beitostølen. I tillegg er passformen unik og designet frisk og spennende. La Sportiva er et Italiensk merke som aldri har tatt noen snarveier knyttet til produksjon  – her snakker vi italiensk skobygger-kunst på sitt beste!

Fra La Sportiva vil du hos oss vil du finne terrengløpesko, lave tursko, approachsko med ankelstøtte og mer tradisjonelle, solide fjellstøvler. Vi har et av landets beste utvalg og alltid gode priser.

show-filter Vis filter

Viser 1–16 av 36 resultater

#

FRI FRAKT OVER 1000,-*

* gjelder varer under 120cm lengde 
– 89,- i frakt ved ordre under 1000,-

#

KLIKK & HENT

Kjøp på nett, hent hos oss på Beitostølen

#

RASK LEVERING

Rask levering til hele landet (Unntatt Jan Mayen, Svalbard og Bjørnøya)

#

Trygg betaling

Betal trygt med Klarna eller Vipps. Du kan velge mellom faktura eller kort.