Salomon

Salomon – Garantert skiglede!

Salomon er ett fransk sport- og friluftsmerke, etablert allerede i 1947. Salomon er ambisiøse, fremtidsrettede og innovative. Man kan trygt si at Salomon har vært med å ta langrennssporten til nye høyder, både for eliteutøvere og mosjonister.

Langrennsski og støvler fra Salomon står vårt hjerte nær på Beitostølen. Hvorfor? Jo, det gir garantert gode skiopplevelser, uansett nivå og ambisjonsnivå.

På Sporten Beitostølen drømmer vi om å gi alle våre kunder gode skiopplevelser. Vi kjenner den fantastiske følelsen av å flyte innover fjellet på trikkeskinner, en nydelig, solfylt vinterdag. Denne følelsen er det lite som slår, og vi ønsker at alle våre kunder får oppleve dette!

Hver sensommer og høst drar vi fra Sporten Beitostølen til Altmark, for å personlig håndplukke ski til våre kunder. For oss er dette en måte å kvalitetssikre vårt butikksortiment, samtidig som det gir ett unikt innblikk i hvordan det jobbes, hos en av verdens ledende leverandører innen langrennsutstyr. Denne turen bruker vi også til å diskutere og lære av dyktige fagfolk, som virkelig brenner for det samme som vi elsker.

For å oppnå gode skiopplevelser vet vi at ski, smøring og annet utstyr er en helt avgjørende faktor. Vi mener ikke at dyrest utstyr gir best skiglede, men riktig utstyr for ditt bruk gir det. Salomon leverer fantastiske ski til alle typer løpere og bruksområder, uavhengig av om ditt mål er å ta VM-gull, slå naboen i Birken, eller finne den fineste utsikten å nyte nistepakken til.

Salomon har flere produktserier, både når det kommer til ski og skisko. De leverer alt fra topp racing-produkter, til rimeligere tur-modeller. Uansett hvilken ski man velger leverer Salomon lettgåtte ski, med mye liv og respons. Salomon er også kjent for å levere gode skisko, med gode passformer og lester.

Å velge riktig ski og skisko er ikke alltid lett, noe vi har full forståelse for. Om du ønsker råd, veiledning eller bare en hyggelig skiprat, står vi alltid klare til å hjelpe deg, både over telefon, på E-post og i butikken.

show-filter Vis filter

Viser 1–16 av 28 resultater

#

FRI FRAKT OVER 1000,-*

* gjelder varer under 120cm lengde 
– 89,- i frakt ved ordre under 1000,-

#

KLIKK & HENT

Kjøp på nett, hent hos oss på Beitostølen

#

RASK LEVERING

Rask levering til hele landet (Unntatt Jan Mayen, Svalbard og Bjørnøya)

#

Trygg betaling

Betal trygt med Klarna eller Vipps. Du kan velge mellom faktura eller kort.