0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dynafit

Dynafit

Ja hvor skal man begynne? Dynafit har jo blitt et begrep, et ikonisk merke som har tatt en sterk posisjon i toppturmarkedet.
Det hele startet i 1950 da firmaet Humanic begynte å produsere alpinstøvler. Femten år senere, blir de første støvlene med spenner lansert. I 1973 vinner Franz Klammer utforrennet i Planai/Schladming, Østerrike, i DYNAFIT støvler, og tre år senere vinner han OL-gull i utfor i Innsbruck. DYNAFIT opplever uovertruffen suksess i alpin World Cupen når deres løpere vinner åtte ganger på rad: 1974-75 til 1982-83.

1983 presenterer DYNAFIT Tourlite, et helt nytt design og da den letteste ski/touring støvelen i verden. Bare to år senere, introduserer DYNAFIT CDE-koleksjonen, som de er de første og eneste alpinstøvelene med Gore tex.

I årene som følger, introduserer DYNAFIT flere produkter som er milepæler i ski og fjellklatrings-historien. På begynnelsen av 90-tallet lanserer DYNAFIT Tourlite Tech sko og bindings kombinasjon. En sensasjon! Det er den letteste bindingen i verden for toppturer på dette tidspunktet - lettere enn noen annen sammenlignbar binding på markedet. I 2006 introduserer DYNAFIT TLT Vertical binding, etterfulgt av "Beast" Freeride som er noe av det tøffeste på markedet. DYNAFIT har blitt en leverandør av det meste du trenger til toppturen og slutter aldri å imponere med sine innovative produkter. Dette er en leverandør som ikke har sagt sitt siste ord!!!!

 

   

6 artikler

   

6 artikler