0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kjus

Kjus

Det er ikke bare den tekniske kompetansen til KJUS-klær som har fanget idrettsverdenen. Det er deres lidenskap for det de gjør som kontinuerlig driver Kjus søken etter det beste. Men hvor kommer lidenskap og engasjementet fra og hvorfor?  Svaret er enkelt: det er i vårt DNA sier Kjus. Sport, fjell og ønsket om å alltid streve etter fullkommenhet, er en del av hvem vi er.

Den første KJUS kolleksjonen ble lansert i 2000 av Lasse Kjus og Didi Serena, en olympisk alpinmester fra Norge, den andre en gründer fra Sveits. Over et spill golf snakket de to om prinsippene i profesjonelle golfklær, bevegelsesfrihet og komfort. Begge syns det var synd at det ikke fantes skiklær med samme prinsipper. Dermed var det gjort og Kjus som merke ble påbegynt.

Nå produserer de ikke bare de mest teknologisk avanserte skiklærne på markedet, men også super- tekniske golfklær og fantastiske kleskolleksjoner for aktive mennesker på farten. Vi på Sporten mener at Kjusklær er noe av det beste og mest behagelige du kan ha på deg!!!

 

   

1 artikler

   

1 artikler