0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Patagonia

patagonia

Patagonia er et amerikansk selskap som produserer et vidt spekter av både casual og teknisk bekledning for utendørsaktiviteter året rundt. Patagonia ble etablert av den ivrige klatreren Yvon Chouinard på 1970-tallet med et ønske om mer funksjonelle plagg for røffe utendørsaktiviteter. Patagonia er et merke som jobber konstant for å utvikle de mest holdbare produktene. Miljø er hovedhensynet under produksjon og transport. Patagonias overskudd benyttes i stor grad til å bedre ta vare på naturressursene våre. 

   

Vare 1 til 10 av totalt 20

 1. 1
 2. 2
 1. Patagonia M A/C Shirt (Arthur Ghost Purple)

  Patagonia M A/C Shirt er en lett, avslappet og slitesterk skjorte i 100% økologisk bomull med en luftig og åpen crepe-vev for maksimal ventilering. Patagonias ærverdige A / C-skjorter har vært på markedet i mange og er svært ettertraktede av folk som skal oppholde seg på varme steder, eller de som skal på tur om sommeren og kan svette mye. Disse skjortene puster utrolig godt og gir en kjølende følelse.
  kr 449,00
 2. Patagonia Men`s Down Sweater Jacket (Industrial green)

  Patagonia Down Sweater er en varm og behagelig dunjakke til herre i klassisk Patagonia design. En fantastisk 3-sesongs dunjakke som er lett, passe varm og kommer i tøft design. Patagonia er kvalitets- og miljøbevisste, dette er plagg du kan stole på, og kjøpe med god samvittighet. En fantastisk allsidig dunjakke vi er helt sikre på du blir fornøyd med!
  kr 2 299,00
 3. Patagonia Men`s Down Sweater (Superior Blue)

  Patagonia Down Sweater er en varm og behagelig dunjakke til herre i klassisk Patagonia design. En fantastisk 3-sesongs dunjakke som er lett, passe varm og kommer i tøft design. Patagonia er kvalitets- og miljøbevisste, dette er plagg du kan stole på, og kjøpe med god samvittighet. En fantastisk allsidig dunjakke vi er helt sikre på du blir fornøyd med!
  kr 2 799,00
 4. Patagonia Men`s Down Sweater Vest (Industrial green)

  Patagonia M Down Sweater Vest er en lett og varm dunvest til gutta, i klassisk Patagonia design. Vest er et undervurdert plagg! En god vest, som denne, fungerer godt til så utrolig mye, og gir den nødvendige varmen eller looken du er på jakt etter. Anbefales på det varmeste!
  kr 1 999,00
 5. Patagonia Men`s Venga Rock Pants (Industrial Green)

  Vega Rock Pants er en av Patagonias bestselgende bukser. Den er laget i solid, men lightweight, behagelig bomullscanvas med akkurat nok stretch. En bevegelig og superkomfortabel bukse inspirert av klatring, men har et enormt vidt bruksspekter. Du vil forstå hvorfor den er så populær når du får prøvd den på!
  kr 1 299,00
 6. Patagonia Men`s Houdini Snap-T P/O (Classic Tan)

  A product is not perfect until nothing can be taken away - en av pillarene i produktfilosofien til Patagonia. Med Houdini Snap-T Pullover har man oppnådd akkurat det. Jakka har kun det man trenger av en supertynn, fjærlett nødskalls-pullover. Inspirert av den klassiske Houdini jakken, har Patagonia satt sitt retro-preg over dette produktet og gitt den et klassisk utseende uten å eliminiere tekniske egenskaper. Houdini Snap-T Pullover er vannavstøtende og vindtett. Et må-ha-produkt til alle aktiviteter - hele året.
  kr 999,00
 7. Patagonia P-6 Logo LoPro Trucker Hat (Superior Blue)

  Patagonia P-6 Logo Trucker Hat er en knalltøff caps laget i organisk bomull med den karakteristiske Patagonia logoen i front. Polyester-mesh bak og mulighet for individuell tilpasning. En favoritt!
  kr 399,00
 8. Patagonia Caliza Rock Pants Women`s

  Caliza Rock Pants er en behagelig og anvendelig bukse i økologisk bomull - perfekt til klatring, men også andre fritidsaktiviteter. Buksa er laget i 93% økologisk bomull med 7% spandex som gir god bevegelsesmulighet, takket være fireveis stretch. Bred linning gir god passform, og buksen er designet til damer av damer. To stikklommer foran og to lommer bak - designet og plassert for å ikke være til hinder for klatresele. Buksen kan justeres nederst med to trykknapper. Fair Trade-sertifisert.
  kr 1 299,00
 9. Patagonia Micro Puff Vest Women`s

  Micro puff hoody er Patagonias nykommer, som kan skilte med å være best når det kommer til kombinasjonen varme og vekt. Vesten har et ripstop Pertex Quantum®-skall med DWR behandling (durable water repellent), dette gir god beskyttelse mot vind og nedbør. Samtidig er varme-egenskapene imponerende. En fantastisk lett og komfortabel isolasjonsvest som fungerer ypperlig både som mellomlag og ytteste plagg. Et røverkjøp!
  kr 2 299,00
 10. Patagonia Houdini Jacket Women`s

  A product is not perfect until nothing can be taken away - en av pillarene i produktfilosofien til Patagonia. Med Houdini-jakken har man oppnådd akkurat det jakken har kun det man trenger av en supertynn, fjærlett nødskalljakke. Vannavstøtende, vindtett og med en hette som kan tilpasses. Halv-elastikk nederst på ermene og stramming nederst. Reflekterende logo foran og refleks bak. Jakken pakkes sammen til nesten ingenting i brystlommen og puster dessuten forbausende bra. En liten hempe inni brystlommen gjør at den sammenpakkede jakken lett kan festes på sekk eller belte eller klatresele. Et må-ha-produkt til alle aktiviteter - hele året.
  kr 1 299,00

   

Vare 1 til 10 av totalt 20

 1. 1
 2. 2