0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • On Cloud Waterproof Women`s On Cloud Waterproof Women`s

On Cloud Waterproof Women`s

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Det sveitsiske skomerke ON har slått seg kraftig opp i Norge de siste årene, og med god grunn. ON produserer lettløpte sko som kombinerer lav vekt, god demping og høy komfort. On Cloud Waterproof er det nyeste tilskuddet i Cloud-serien. Denne modellen bygger på den velkjente ON Cloud, men er i tillegg er vanntett. Genialt! En fantastisk lett og allsidig sko, som kan brukes til kortere løpeturer, og som en kul fritidssko. Utrolig behagelig og tøff synes vi, og når du i tillegg er beskyttet mot regn, vannpytter og vått gress er du klar for enhver utfordring. Damemodell.
kr 1 699,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

ON Cloud Waterproof er en minimalistisk, superlett og fresh sko uten mye støtte eller stabilitet. Det skal man være klar over. Dette er ikke en mengdetreningssko for en vanlig mosjonist. Et fint supplement til lettere og kortere turer. Er også et foretrukket valg til en aktiv hverdag, spesielt denne vanntette utgaven som faktisk holder sokkene tørre. Vanntette sko trenger ikke være tunge og klossete, det er ON Cloud Waterproof et eksempel på.  

Nye On Cloud har fått noen små forbedringer fra tidligere modeller som skal øke komforten enda et par hakk. Verdt å nevne er ny struktur på yttersåle for bedre grep og flyt i løpingen, samt en forbedret innersåle og hælkappe. 

  • Fokus på løpsfølelse – skal nærme seg følelsen av å løpe barfot.
  • En såle bestående av ON sin karakteristiske gummiblokker som skal styrke fotens kjernemuskulatur. Skoen egner seg ikke i terrenget.
  • 6 mm dropp.
  • Vekt: kun 216 gram i størrelse 38.
  • Oppleves noe små i størrelsen - anbefaler gå opp en størrelse.
  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet