0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Rab Andes Jacket Mens (Deep Ink) Rab Andes Jacket Mens (Deep Ink)

Rab Andes Jacket Mens (Deep Ink)

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Rab Andes Jacket er en varm og slitesterk retro dunjakke med nye tekniske materialer. Her er det utseende som forteller hvem du er. Jakken er inspirert av fortiden og ser meget rå ut. Ikke la deg lure for her er det kvalitet også. Ytterstoffet er Pertex® Kvantum, et slitesterkt stoff som tåler vær og vind. Inne i jakken har Rab puttet etisk produsert gåsedunfyll på 650 fillpower som er impregnert med Nixwax og Rab sin egenutviklede fluorkarbon fri, impregnering. Dette gjør at isoleringen ikke kollapser så lett ved fuktighet, samtidig som at tørketiden blir kortere hvis du skal være så uheldig å bli våt. Impregnert dun spretter også ut igjen raskere enn dun som ikke er impregnert.
kr 2 999,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

 Rab Andes har en fullt justerbar og avtagbar dunfylt hette, microfleecefôret krage, YKK Vislon glidelås i front med isolert stormklaff, trykkapper og hakebeskytter. Ellers er det 2 isolerte håndlommer med trykknapp og en innvendig sikkerhetslomme med glidelås. Dette er en tøff jakke til både skikjøring, hverdags og afterski.

  • Normal passform
  • 650 fillpower
  • Fyll: Rab® fluorocarbon fri Hydrophobic dun
  • Ytterstoff: Pertex® Kvantum
  • Dunspenst: 650
  • Dunvekt: 378g (strl. L)
  • Avtagbar og justerbar dunfylt hette

 

 

Rab har siden den spe starten i 1981 på et loft i et rekkehus i Sheffield der Rab Carrington sydde sin først sovepose, blitt en av de store produsentene av kvalitetsprodukter til eventyrlystne personer over hele verden. Rab lager kvalitetsutstyr til friluftsentusiaster enten de skal bestige Everest eller campe i valdres.

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på