0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Rab Electron Jacket Mens (Dark Sulphur) Rab Electron Jacket Mens (Dark Sulphur)

Rab Electron Jacket Mens (Dark Sulphur)

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Rab Electron Jacket er en lett, varm og myk dunjakke du enten kan bruke som et isoleringsplagg under skalljakken, eller som den er til alle dine aktiviteter når kong vinter herjer. Jakken er varm nok som en vinterjakke i Norge, men kan fint brukes under noe, om ekstremkulden slår til eller for å beskytte den bedre. Electron Jacket er laget for klatring så ytterstoffet er det vanntette og slitesterkte Pertex® Quantum Pro. Det må også nevnes at jakken fungerer utmerket til hverdags. Electron er fylt med etisk produsert gåsedunfyll på 800+ fillpower, som er impregnert med Nixwax og Rab sin egenutviklede fluorkarbon fri, impregnering. Dette gjør at isoleringen ikke kollapser så lett ved fuktighet, samtidig som at tørketiden blir kortere hvis du skal være så uheldig å bli våt. Impregnert dun spretter også ut igjen raskere enn dun som ikke er impregnert.
kr 3 799,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

Rab Electron Jacket er sydd for at du skal bevege deg. Den isolerer meget godt og ventilerer bra. Jakken har hjelmkompatibel hette, to stikklommer og en sikkerhetslomme innvendig, alle med YKK glidelås. Vi kan også nevne at hetten har 2-veis justering, det er elastisk stoff rundt håndleddet og ytterstoffet er 100% vindtett. Alt i alt er dette en meget teknisk jakke som kan brukes både til aktivitet og fritid.

  • Yttermateriale:Pertex® Endurance
  • Innermateriale: Nylon ripstop
  • Dunspenst: 800
  • Dunvekt: 190g (strl. L)
  • Fyll: Gåsedun, Rab® fluorocarbon fri Hydrophobic dun
  • Normal passform
  • Vekt: 500g
  • Hjelmkompatibel hette med 2-veis justering

 

 

Rab har siden den spe starten i 1981 på et loft i et rekkehus i Sheffield der Rab Carrington sydde sin først sovepose, blitt en av de store produsentene av kvalitetsprodukter til eventyrlystne personer over hele verden. Rab lager kvalitetsutstyr til friluftsentusiaster enten de skal bestige Everest eller campe i valdres.

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet