0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Rottefella Men`s Rapid Jacket Rottefella Men`s Rapid Jacket
  • Rottefella Men`s Rapid Jacket Rottefella Men`s Rapid Jacket

Rottefella Men`s Rapid Jacket

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Rottefella Rapid Alpha Jacket er en treningsjakke som både brukes som mellomlag og ytterlag etter som den er svært værbestandig. Veldig lett jakke du trenger når det begynner å bli kaldt og vått. Den har ekstreme tørkeegenskaper samtidig som den holder været ute med sin vannavstøtende overflate. Jakken har Polartec Alpha™ på innsiden som holder kroppen tørr. Polartec Alpha™ er en bustete fleece i ypperste kvalitet som sørger for optimal isolasjon og ventilasjon i forhold til tykkelse og vekt. Som Impulse Alpha-jakken har også Rapid Alpha-jakken den unike blandingen av Schoeller Spirit og Polartec Alpha® som holder deg tørr når du trener utendørs. Materialet har en unik evne til å transportere fukt raskt, samtidig som den vannavstøtende overflaten vil beskytte mot fuktig vær. Panelene og kombinasjonene er laget med utgangspunkt i funnene fra Thermal Body Mapping™. Thermal Body Mapping™ blir forklart lengere ned på siden. Som alle Rottefellas overdeler, har også Rapid Alpha jakken ryggpaneler som hjelper til med å transportere fukt bort fra huden, samtidig som det sørger for god ventilasjon sånn at man ikke blir overopphetet.

Alle Rottefellas mellomlag er i Hivis farger, det vil si at klærne er designet med materialer i de fargene som forsvinner sist når dagslyset blir borte. Dette er viktig når du er i skogen eller i løypene, der refleks ikke har noen effekt.
kr 2 500,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

Thermal Body Mapping™ har blitt brukt for å kartlegge hvordan kroppen fungerer når du trener, og hvilke krav forskjellige deler av kroppen har. På bakgrunn av funnene fra varmekamera er det blitt utviklet treningsklær med tre lag som jobber sammen, skreddersydd for perfekt utendørstrening.

Thermal Body Mapping™ gir bedre kompresjon for økt ytelse og bedre restitusjon. Isolasjonen er nøye kartlagt for bedre temperaturregulering.

Fukttransportering er et vesentlig punkt når du trener hardt så pustepaneler er lagt inn på strategiske plasser. Ventileringspaneler sånn at du ikke skal bli overhetet ligger i øvre del av tøyet. Noe værbeskyttende er det også, spesielt på utsatte steder som bryst, skuldre og lår.

Frakter fuktighet vekk fra kroppen Holder på varmen og puster svært godt.

  • Tørker ekstremt fort og holder formen
  • Enkelt å vaske
  • Vekt ca. 270 gr
  • MATERIALER: Schoeller Spirit™ POWER STRETCH™ POWER GRID™ ALPHA™
  • Hovedmateriale: 1: 100% Polyamid 2: 100% Polyester 69% Polyester, 31%
  • Ull Rygg og underermer: 96% Polyester, 4% Spandex Mansjett: 84% Polyester, 16% Spandex

Rottefella er en forholdsvis ny leverandør av teknisk treningstøy i Norge, men har virkelig blitt lagt merke til på grunn av sin filosofi om å lage det mest tekniske treningstøyet på markedet. Høsten 2017 lanserte Rottefella treningsklær. Kleskolleksjonen er designet på bakgrunn av funnene i Thermal Body Mapping™ utviklingsprosessen og skreddersydd for tur og trening under alle værforhold. Hold deg varm og tørr under alle aktiviteter utendørs.

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet

Andre kunder så også på