Saucony Triumph 17 Women`s (2020)

Nye Saucony Triumph 17 Womens er premiumsko i det nøytrale segmentet. En sko som før denne sesongen har gått igjennom en fantastisk oppdatering. Triumph fremstår nå som den ideale Skoen gir meget god demping. samtidig som den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. Takket være Everun materiale i både toppsålen og mellomsålen får skoen maksimal demping og energigjenvinning under løpeturen. ISOFIT system sørger for økt evne til å tilpasse seg foten og sikre en dynamisk passform. En modell som passer mange ulike løpere.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt ved kjøp over 1000 kr *
Klikk & Hent i butikken
Trygg betaling med Klarna eller Vipps
Rask levering

    Sporten mener

    Har du vurdert Saucony Triumph tidligere, men aldri helt gått for det? Ja, da er dette sesongen hvor du faktisk kliner til og gjør det. Skoen fremstår relativt ny, sammenlignet med tidligere modeller. Den er lettere, smidigere, har mer responsiv demping og en enda bedre overdel. Alt du ønsker deg i en slik sko. 

    Saucony Triumph ISO 5 Women`s (2020 modell) er nyeste modell av denne meget komfortable og lettløpte mengdetreningskoen. Her får du en fulldempet løpesko (nøytral) som sitter godt på foten og samtidig gir god respons mot underlaget. En favoritt for alle som søker en stabil og trygg løpesko med god demping. Det litt unike med Triumph er den gode løpsfølelsen tatt dempingen i betrakning. 

    Triumph er en sko beregnet for løpere som er ute etter komfort, stabilitet og god demping. Årets utgave er kanskje den løpeskoen på markedet med best demping, det sier ikke så reint lite. Det som er ekstra positivt med Triumph er at skoen kombinerer meget god demping med relativt lav egenvekt og lavere dropp sammenlignet med mange konkurrenter.  Dette gjør at skoen oppleves lett på foten, samtidig som den gir en meget god løpsfølelse. Her har du et par joggesko du kan dunke kilometer med på asfalt, hard grus og mølle uten problemer.

    Skoen oppleves livlig med et frisk fraspark. Dette er hva vi på Sporten mener er hovedgrunnen til å velge Saucony. Ideelle mengdetreningssko for deg som løper mye på asfalt. 8 mm hæl-tå-dropp gjør det lettere å lande lengre frem på foten for de som ønsker det. Dropp er enkelt forklart forskjellen i høyde på skoens såle fra forfot til hæl. Med en dropp på 8 mm vil du som løper ikke i samme grad ha en stegavvikling hvor man lander hardt på helen for så å rulle over på framfoten, men du er mer på framfot hele tiden. Slik får du et raskere og en mer aggressiv stegavvikling. 

    • Høyere stackhøyde enn tidligere modeller (33,5/25,5 mm). Gir mer komfort, mer skånsom mot føtter og gir en premium følelse. 
    • Vekt: 261 gram, ca 20 gram lettere enn tidligere. 
    • Vinner av flere tester våren 2020. 
    • Skoen for deg som skal løpe langt i år!
    • Ny, bedre passform.
    • Ny mellomsåle, som er lettere, mer durable, og vesentlig mer responsiv, samtidig som den også demper bedre.
    • Det er fri frakt ved kjøp over NOK 1000. (Dette gjelder ikke ski, staver og andre varer over 120 cm lengde.)
    • Det er fast fraktpris på kroner 89,- ved kjøp under NOK 1000. (Dette gjelder ikke ski, staver og andre varer over 120 cm lengde).
    • Det er fast fraktpris på kroner 200,- ved kjøp av ski, staver og andre varer over 120 cm lengde, uansett kjøpesum.
    • Vanlig leveransetid er 2-4 dager.
    • Du har 14 dagers angrefrist. Dersom du angrer kjøpet betaler du selv returporto.
    • Ved bytte av en vare er det raskeste og enkleste for begge parter at du kjøper nytt, ønsket produkt i nettbutikken, og returnerer det du ønsker å bytte. Vi vil kreditere deg for det første kjøpet når varen kommer til oss.
    • Husk å legg ved angreskjema.
    • Skoesker må pakkes inn i gråpapir eller lignende. NB! Ikke tape rett på esken.
#

FRI FRAKT OVER 1000,-*

* gjelder varer under 120cm lengde 
– 89,- i frakt ved ordre under 1000,-

#

KLIKK & HENT

Kjøp på nett, hent hos oss på Beitostølen

#

RASK LEVERING

Rask levering til hele landet (Unntatt Jan Mayen, Svalbard og Bjørnøya)

#

Trygg betaling

Betal trygt med Klarna eller Vipps. Du kan velge mellom faktura eller kort.