0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Toppturski Ski Trab Sintesi 70 Toppturski Ski Trab Sintesi 70

Toppturski Ski Trab Sintesi 70

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Skitrab Sintesi 70 passer til alle, fra nybegynner til proffe. Dette er ski som lages med så mye detaljer og kjærlighet at det er vanskelig å unngå en liten forelskelse. Binding er ikke inkludert i prisen.


Binding er ikke inkludert i prisen. Se "andre alternativer" for et utvalg av aktuelle bindinger vi anbefaler, eller besøk siden for toppturbindinger her


kr 6 500,00

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 200,-

Detaljer

Skitrab Sintesi 70 er bygd for de lange turene som krever lett utstyr. Med sin slanke midje og superlette kjerne passer skiene perfekt til turer Haute Route eller Høgruta i Jotunheimen fra Gjendesheim til Krossbu. Her får du mye ski for pengene!

Skitrab Sintesi 70 konstrueres med forskjellig hardhet og vekt i kjernen, det lette treverket ligger i midten, mens det harde treet er lagt ut i kantene for bedre sving og grep. Skitrab bygger ekstremt avanserte ski med opptil 14 lag av tre, glassfiber og karbon for å få mest ut av det du velger ski til. Skiene blir av denne oppbyggingen også veldig vridningsstive og stabile ved kjøring. Sintesi 70 er myke både foran og bak så skiene skal følge terrenget bedre ved variable forhold. En liten svalehale sørger også for at skiene graver seg litt ned bak under myke forhold.

Vi anbefaler Dynafit Speed Turn eller Dynafit Tlt superlight binding til disse skiene.

  • Mål: 107-75-94
  • Radius: 19,1m (164cm)
  • Vekt: 1110g (164cm)
  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet