Den 25. utgaven av Asics sin legende Gel-Nimbus har fått en skikkelige makeover, og fremstår nå som en topp moderne løpesko! Oskar Kjos har testet den nyeste versjonen av denne gode, gamle mengdetreningsskoen.

Konklusjon: Asics Gel-Nimbus 25 – En utmerket høy-kilometer sko for alle nivåer, med en personlig anbefaling. – Anbefalt av en entusiastisk løper og tidligere skiskytter, Oskar Kjos

Oskar har løpt med Gel-Nimbus 25 i vår

Asics Gel-Nimbus 25 er en fleksibel løpesko som passer for utøvere på alle ferdighetsnivåer. Denne skoen gir god ytelse og verdi for pengene, takket være et forbedret, mer slitesterkt overmateriale, en ny mellomsåle og en yttersåle som gir godt grep på forskjellige underlag. Selv har jeg testet skoen og vil gjerne dele mine erfaringer og anbefalinger.

Bruk: Utmerket for asfalt, grus og brede stier uten røtter

Asics  Gel-Nimbus 25 er designet for jogging på veier, grus og brede, rotfrie stier. Den forbedrede overdelen og mellomsålen gir økt holdbarhet og komfort for en fantastisk løpeopplevelse på variert terreng. Jeg har brukt skoen på forskjellige underlag og finner den spesielt god på både asfalt og grus.

Asics Gel-Nimbus 25: Fulldempet mengdetreningssko til løping på hardt underlag

Førsteinntrykk: En sikker og komfortabel passform

Asics Gel-Nimbus 25 gir først og fremst et inntrykk av en komfortabel og sikker passform. Det føles som å ha på seg en solid sky som omslutter foten i komfort og støtte. Jeg opplever null kipping på hælen, og skoen sitter godt rundt foten uten at den sklir frem. Selv om tærene har behagelig plass foran i skoen.

Lett, stabil og dempet løpeytelse

Asics Gel-Nimbus 25 er en komfortabel løpesko som gir stabilitet og en myk, dempet følelse. Den er veldig skånsom mot foten og gir en behagelig og lett løpeopplevelse. Min mening er at skoen er sprek, i form av god demping, noe som forbedrer løpeopplevelsen sammenlignet med andre løpesko jeg har prøvd.

Levetid: En langvarig sko for høy kilometertall

Du kan forvente å løpe mye i denne skoen. Det solide designet og materialene, spesielt det nye mesh-materialet, gir en lengre levetid enn tidligere Asics-modeller. Jeg løper mye på grus, og den nye undersålen med hardere elementer gir god beskyttelse og holdbarhet, selv på røffere underlag.

Ventilasjon og pusteevne

Ventilasjonen i Asics Gel-Nimbus 25 er helt ok. Selv om jeg svetter mye i alle sko, har jeg ikke opplevd at pusteegenskapene i denne skoen er noe dårligere enn i andre løpesko.

Anbefalinger

Jeg vil absolutt anbefale Asics Gel-Nimbus 25 til andre løpere. Denne skoen passer til alle løpere, enten du trenger et par sko for å starte med løping eller trener mye. Den er veldig skånsom.