0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Barn- og juniorski

Ski til unge løpere og ikke minst barn er noe som opptar oss skikkelig! De viktigste skiene vi selger er ikke til de beste seniorløperne, men til barn og unge som skal få skiglede og utvikling! Det er ikke få skikarrierer, enten det er snakk om tur, trening eller konkurranse som har gått i vasken grunnet feil utstyr i oppveksten. Og bare for å ha sagt det. Bransjen er full av dårlige rådgivere, det ser vi som møter barna på snøen i ferier og helger på nyinnkjøpt utstyr. Vi ønsker å være en god, ærlig og ydmyk rettleder til deg som skal kjøpe ski til barn og unge. Basert på egne erfaringer som foreldre, trenere og ekstremt skiinteresserte skal vi komme i mål. Det er ikke alltid det dyreste utstyret som er det beste – spør oss om råd, vi lover ærlige svar!!

Vi har et særdeles bredt utvalg langrennsski til barn og junior. Ikke en kategori har større spennvidde enn denne. Her har vi treåringen som skal stabbe sine første meter på idrettsplassen, her har vi også 15 åringen som driver rendyrket toppidrett i nasjonalsporten langrenn. Vi er rustet, og ønsker å hjelpe hele spekteret. Vi fører barne- og juniorski fra Fischer og Madshus. Det er disse to som kan dette. Ingen produsenter er i nærheten av å legge like mye tyngde i utviklingen av langrennsski til de unge som disse to.

I kjøpsprosessen stiller vi noen spørsmål. I mange tilfeller vil vi også følge opp med en telefon eller en e-post for ytterligere å forsikre oss om at vi velger det rette for dine håpefulle. Det er din trygghet og vår stolthet.

På barn- og juniorski vil noen priser være inklusive binding. Da er dette angitt. På andre modeller vil prisen som oppgis være uten binding. Da vil det også være angitt, og vi foreslår en binding inne på skien. Har du andre ønsker kontakter du oss.

Lurer du på noe er det bare å kontakte oss på nettbutikk@sportenbeitostolen.no eller telefon 61341081

   

13 artikler

   

13 artikler