0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skisko Kombi/Skøyting

Du har nå kommet til siden som viser vårt utvalg av skøytesko og kombistøvler for langrenn. Her vil du finne et godt utvalg til både dame og herre (noen unisexmodeller) fra kjente kvalitetsmerker som Madshus, Fischer, Salomon, og Alpina.

Kombistøvlene kjennetegnes av myk fleks i sålen (lengderetning), men med bedre ankelstøtte sammenlignet med tradisjonelle klassiskstøvler. Disse støvlene kan brukes til både klassisk og skøyting. Som kombinasjoner flest, så er kombistøvler et kompromiss. Ikke best til noe, men helt ok til begge stilarter. 

De rendyrkede skøytestøvlene er avstivet i lengderetningen, og kjennetegnes av god støtte for maks stabilitet. Det er viktig å få frem at skøytestøvler utgjør en nesten like stor forskjell som overgangen fra klassiskski til skøyteski, og er spesielt merkbar for nybegynnere. 

Inne på hver modell vil det stå forklart om det er en kombistøvel eller en ren skøytesko. Vi våger å påstå at skistøvlers påvirkning av opplevd skiglede undervurderes av mange. En god skitur starter med gode skisko. Vi hjelper deg med å finne den riktige modellen. 

   

10 artikler

   

10 artikler