0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required
Hvilke temaer vil du motta nyhetsbrev om?

  • Vi jobber knallhardt for å være en av landets beste langrennsbutikker. Huk av om du ønsker å være tidlig ute på nyheter, oppdatert kunnskap, smøretips og ikke minst gode tilbud

  • Forvent deg informasjon om; kurs og guidene turer, tips og triks, nyheter, favorittprodukter og skikkelig gode tilbud.

  • For deg som er glad i å løpe både i nærmiljøet og i fjell/terreng. Få erfaringsbaserte skoråd, treningstips, ferske nyheter og gode tilbud. Sko er vår suksesshistorie, bli med på reisen du og!

  • Huk av om du ønsker gode turtips i Jotunheimen, og passende utstyr for bedre opplevelser i fjellet. Forvent deg info om innovative nyheter og supre tilbud på flotte varer.

  • Flere av våre ansatte har jaktet og fisket hele livet sitt. Huk av og motta deres favorittprodukter, nyttige råd og gode tilbud!

Vi trenger ditt samtykke for å sende deg e-post!

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken nederst i mailen du får fra oss. Du kan også gjøre det ved å kontakte vårt kundesenter. Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å melde deg på dette nyhetsbrevet godtar du at din kontaktinformasjon blir sendt til Mailchimp for videre behandling. Les mer om Mailchimps personvernspolicy her.