0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sporten Beitostølen | Blogg

Sportsbutikken på tur- og ski eldoradoet Beitostølen

Siste nyheter
 • Test av terrengløpeskoen Scarpa Spin

  2. juni 2020
  Stadig flere fatter interesse for skikkelig gode terrengløpesko. Den italienske skofabrikanten Scarpa har kommet langt i utviklingen på dette feltet, og produserer noen av de beste modellene år etter år. Vi har latt Mali teste et av flaggskipene; Scarpa Spin. Les om hennes tilbakemeldinger her.
  Les mer >
 • De heteste nyhetene på fluorfri glider 2019/2020 – vi oppsummerer!

  6. mars 2020
  På jakt etter en skikkelig oppsummering av sesongens viktigste nyheter på fluorfrie glidere? Da kommer du ikke utenom dette blogginnlegget. Vi har testet og erfart mye denne vinteren, og deler nå vår inside-tips med deg!
  Les mer >
 • Fluorfri gliding – litt om metodene og verktøyene vi bruker.

  27. januar 2020
  Vi får mange spørsmål om hvordan vi behandler fluorfri glider og hvilke verktøy vi bruker. Vår erfaring er at valg av metode, verktøy og graden av børsting enkelte ganger kan ha like mye å si som valg av produkt. Ønsker du å fordype deg mer om dette, kan du lese mer i vårt rykende ferske blogginnlegg her!
  Les mer >
 • Test av fluorfrie glidere, med 2020-sesongens nyheter.

  28. desember 2019
  I denne svært matnyttige bloggen får du servert vår oppdaterte fluorfrie smørekoffert.
  Les mer >
 • Test av fluorfrie glidere 2019 og 2020 – vi fortsetter testprosjektet!

  19. november 2019
  Dette innlegget er som de to andre blogginnleggene rettet mot deg som skal smøre raske ski for konkurranser uten bruk av fluor, og prøver å svare på de vanligste spørsmålene om fluorfri skismøring.
  Les mer >
 • Test av VJ Sarva Xero 5 - løpesko med pigger

  17. oktober 2019
  Løpesko med pigger for bedre feste til vintertreningen er et spesialfelt vi på Sporten satser litt på. Her har vi et godt utvalg og bygget god erfaring. I dette innlegget kan du lese om vår testløper, Tor Erik Nyquist, sin omtale av modellen VJ Sarva Xero 5.
  Les mer >
 • Test av Alfa Bukk A/P/S

  20. august 2019
  Alfa Bukk A/P/S GTX som er vidunderets fulle navn er en av de aller mest omtalte jaktproduktene siden lanseringen i 2016. Dette er en jaktstøvel som virkelig er nyskapende, men som har hatt sine utfordringer. Vi har testet de skikkelig!
  Les mer >
 • Brooks løpesko - spennende nyhet!

  12. juni 2019
  Denne sesongen kan vi med stor glede tilby Brooks løpesko i vårt sortiment. Løpesko er vår suksesshistorie, og vi bruker mye tid på å tilegne oss kunnskap og erfaring om ulike merker og modeller. Les om våre erfaringer her.
  Les mer >
 • Test av Fischer E109 Villmarka Easy Skin

  15. februar 2019
  Asgeir har i vinter hatt mange timer på Fischer sine nyeste fjellski uten stålkant: Fischer E109 Villmarka Easy Skin. Les om hans inntrykk og vurderinger av fjellskiene her!
  Les mer >
 • Test av fluorfrie glidere, del 2

  11. januar 2019
  Dette blogginnlegget gir et eksempel på den fluorfrie smørekofferten. Basert på testing, ikke synsing.Det er del to av vårt testprosjekt av flourfri glidere. Dette innlegget er rettet mot deg som skal smøre raske ski for konkurranser uten bruk av fluor. Les mer her!
  Les mer >

Vare 1 til 10 av totalt 27

 1. 1
 2. 2
 3. 3