0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sporten Beitostølen | Blogg

Sportsbutikken på tur- og ski eldoradoet Beitostølen

Siste nyheter
 • Test av VJ Sarva Xero 5 - løpesko med pigger

  17. oktober 2019
  Løpesko med pigger for bedre feste til vintertreningen er et spesialfelt vi på Sporten satser litt på. Her har vi et godt utvalg og bygget god erfaring. I dette innlegget kan du lese om vår testløper, Tor Erik Nyquist, sin omtale av modellen VJ Sarva Xero 5.
  Les mer >
 • Test av Alfa Bukk A/P/S

  20. august 2019
  Alfa Bukk A/P/S GTX som er vidunderets fulle navn er en av de aller mest omtalte jaktproduktene siden lanseringen i 2016. Dette er en jaktstøvel som virkelig er nyskapende, men som har hatt sine utfordringer. Vi har testet de skikkelig!
  Les mer >
 • Brooks løpesko - spennende nyhet!

  12. juni 2019
  Denne sesongen kan vi med stor glede tilby Brooks løpesko i vårt sortiment. Løpesko er vår suksesshistorie, og vi bruker mye tid på å tilegne oss kunnskap og erfaring om ulike merker og modeller. Les om våre erfaringer her.
  Les mer >
 • Test av Fischer E109 Villmarka Easy Skin

  15. februar 2019
  Asgeir har i vinter hatt mange timer på Fischer sine nyeste fjellski uten stålkant: Fischer E109 Villmarka Easy Skin. Les om hans inntrykk og vurderinger av fjellskiene her!
  Les mer >
 • Test av fluorfrie glidere, del 2

  11. januar 2019
  Dette blogginnlegget gir et eksempel på den fluorfrie smørekofferten. Basert på testing, ikke synsing.Det er del to av vårt testprosjekt av flourfri glidere. Dette innlegget er rettet mot deg som skal smøre raske ski for konkurranser uten bruk av fluor. Les mer her!
  Les mer >
 • Alternativ "Topptur" i vind og skredfare.

  7. januar 2019
  Wiggo er vår toppturekspert. Han har prøvd seg på tur, selv om det er "mye" vær om dagen, og skredfaren er høy. Les om hans erfaringer her!
  Les mer >
 • Test av fluorfrie glidere, med fokus på Scanglide Nanoglider

  30. november 2018
  Dette blogginnlegget er det første av flere, og er rettet mot deg som skal smøre raske ski for konkurranser uten bruk av fluor. Å få god glid uten fluor er en høyaktuell problemstilling i november 2018. Les mer om våre foreløpige erfaringer med flourfri glider her, med fokus på produkter fra Scanglide.
  Les mer >
 • Swix VX63, en unik festevoks!

  6. november 2018
  Et lite nerdete innlegg om en helt unik festevoks vi ble kjent med forrige sesong. Om du som ivrig smører, aktiv utøver eller supermosjonist skal utvide smørekofferten med en voks er det Swix VX63. En racingvoks med en «hemmelig sort ingrediens» som er helt rå på vanskelige miks-fører.
  Les mer >
 • Test av Crispi Briksdal

  2. august 2018
  Crispi Briksdal er en spennende nyhet for oss på Sporten som gir et fantastisk førsteinntrykk! Vi har testet den, og her kan du lese våre egne erfaringer med Crispi sin nye storsatsning for bratt friluftsliv og fotturer i den norske fjellheimen.
  Les mer >
 • Hvordan forberede seg til Fjellmaraton 2018, 4 uker igjen!

  8. mai 2018
  Om snaue 4 uker braker det løs med nok en utgave av Fjellmaraton, årets store løpsarrangement på Beitostølen. Her kan du lese litt om hva tidligere norgesmester på maraton og løpsleder for Fjellmaraton, Tor Erik Nyquist, mener er lurt å tenke på de siste ukene før start.
  Les mer >

Vare 1 til 10 av totalt 22

 1. 1
 2. 2
 3. 3