0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sporten Beitostølen | Blogg

Sportsbutikken på tur- og ski eldoradoet Beitostølen

Siste nyheter
 • Swix VX63, en unik festevoks!

  6. november 2018
  Et lite nerdete innlegg om en helt unik festevoks vi ble kjent med forrige sesong. Om du som ivrig smører, aktiv utøver eller supermosjonist skal utvide smørekofferten med en voks er det Swix VX63. En racingvoks med en «hemmelig sort ingrediens» som er helt rå på vanskelige miks-fører.
  Les mer >
 • Test av Crispi Briksdal

  2. august 2018
  Crispi Briksdal er en spennende nyhet for oss på Sporten som gir et fantastisk førsteinntrykk! Vi har testet den, og her kan du lese våre egne erfaringer med Crispi sin nye storsatsning for bratt friluftsliv og fotturer i den norske fjellheimen.
  Les mer >
 • Hvordan forberede seg til Fjellmaraton 2018, 4 uker igjen!

  8. mai 2018
  Om snaue 4 uker braker det løs med nok en utgave av Fjellmaraton, årets store løpsarrangement på Beitostølen. Her kan du lese litt om hva tidligere norgesmester på maraton og løpsleder for Fjellmaraton, Tor Erik Nyquist, mener er lurt å tenke på de siste ukene før start.
  Les mer >
 • Våre erfaringer med Fischer Twin Skin Carbon

  12. mars 2018
  Første bud for enhver spesialistbutikk er å ha egen kunnskap og erfaringer med produktene som selges. Vi er en langrennfokusert butikk som bruker mye tid på testing av blant annet felleski. Denne gangen har vi skrevet litt om våre erfaringer med Fischer Twin Skin Carbon – flaggskipet når vi snakker felleski fra Fischer.
  Les mer >
 • Hvordan vedlikeholde felleski

  12. januar 2018
  Felleski er ikke vedlikeholdsfrie ski. Med rett vedlikehold blir skigleden mye større! Les smøresjefen`s betrakninger rundt vedlikehold av felleski her
  Les mer >
 • Hvilke langrennsbindinger skal jeg velge?

  8. november 2017
  Forvirring knyttet til hvilke langrennsbindinger du skal gå for? Usikker på hvilke sko og bindinger som passer sammen? Les vårt oppklarende blogginnlegg om langrennsbindinger her!
  Les mer >
 • Hvordan vedlikeholde fjellsko (del 2)

  12. september 2017
  I forrige blogginnlegg gikk vi gjennom vedlikehold av klassiske fjellstøvler i skinn og lær. Vel så relevant for de fleste er hvordan man vedlikeholder sko laget av tekstil og syntetmaterialer. Les mer her!
  Les mer >
 • Hvordan vedlikeholde fjellsko (del 1)

  8. august 2017
  Vi er opptatt av å selge kvalitetsprodukter. Også fjellsko av høyeste kvalitet trenger jevnlig vedlikehold. I dette blogginnlegget tar vi for oss vedlikehold av fjell- og tursko i lær/skinn.
  Les mer >
 • Besseggen

  5. juli 2017
  Vi på Sporten Beitostølen får veldig mange henvendelser i løpet av sommeren angående Besseggen og båttider på Gjende. Vi har et tett samarbeid med Gjendebåtene. I den anledning vil vi informere litt om rutetider og forhåndskjøp av båtbilletter til dere som skal over Besseggen.
  Les mer >
 • Osprey Duro - en ny sekkeserie for løpere

  29. mai 2017
  Endelig har Osprey kommet med en egen sekkeserie beregnet for ivrige løpere. Les vår omtale om de geniale produktene her!
  Les mer >

Vare 1 til 10 av totalt 15

 1. 1
 2. 2