Siden høsten 2021 har vi hatt med Rode sin glidprodukter på test. Vi anbefaler ofte produkter fra Maplus, Start, Rex og Vauthi, men har vi vært tydelige nok på at Rode er et svært godt alternativ?

Denne lille fabrikken i Asiago, men lidenskap for ski og snø kan mer en å lage festesmurning. Med ønske om å la kunden oppleve intense og spennende opplevelser i naturen har Rode laget flere gode glidprodukter.

De bruker høykvalitets råvarer og tilsetningsstoffer fra siste generasjon som i tillegg til å være effektive, skiller seg ut for sin lave miljøpåvirkning.

Ser vi tilbake i testloggene våre har Rode flere ganger vært best i test.

Skal du smøre fluorfritt, er opptatt av trygge valg, eller vil holde deg til ett merke er Rode en leverandør du virkelig burde vurdere.

Gjør det enkelt:

Kjøp deg Rode Endurance som mellomlags/underlagsglider, den er både slitesterk og god. Selv har vi hatt svært gode tester på denne. (Denne har vi også brukt flere ganger som underlag i konkurranser der fluor fortsatt er tillat.) Les mer om glideren her: https://sportenbeitostolen.no/produkt/rode-endurance-fluorfree-180gram/

Oppå denne kan du bruke Rode RXL Cold, på det føret vi smører med blått:
https://sportenbeitostolen.no/produkt/rode-rxl-cold-5-15/

Merkingen er forutsigbar, så begynner snøen og bli kram tar den fiolette over. Les mer om Rode RXL Med her: https://sportenbeitostolen.no/produkt/rode-rxl-med-2-7/

Legg merke til at temperaturhenvisningen på flasken viser til snøtemperatur. Er der varmt i lufta og snøen er våt er Rode RXL Warm best:
https://sportenbeitostolen.no/produkt/rode-rxl-warm-0-3/

Så med en smelteglider, og tre flasker flytende toppprodukter kan du være trygg på raske ski i vinter! Vi fortsetter testingen, for å gi både mosjonisten og konkurranseløperen gode råd! Nå har vi særlig fokus på nye produkter fra blant annet Holmenkol og Vauthi. Så ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på!