Sporten Beitostølens Julegavetips

Sliter du med kreativiteten når det kommer til julegaver? Det skjønner vi godt! Julegaver er ikke alltid det enkleste, og de fleste av oss har alt vi trenger – og vel så det. Som en liten hjelper har vi derfor satt sammen våre beste julegavetips, for deg som trenger litt inspirasjon i innspurten mot jul.

Gaven til den treningsglade

Den som trener utendørs gjennom vinteren trenger skikkelig klær! Hansker, ullinere, skotrekk er alle praktiske plagg mange aldri har tenkt på at de trenger. I tillegg til småvarer bugner butikken av det nyeste og kuleste langrennstøyet fra ledende merker som Dæhlie, Swix og Craft. Altså, hvem kunne ikke tenke seg en ny skijakke til jul?

Vår erfaring er at den mange som trener sliter med kulden gjennom vinteren. Ett godt mellomlag, ullinere, skotrekk eller ett par vindtette langrennsvotter kan være helt avgjørende for hele skiopplevelsen. Tenk lag på lag og funksjonalitet, da er du kommet langt på veien. Våre 3 beste julegavetips til den treningsglade:

Ullinere – En fantastisk hjelp til den som sliter med kalde fingertupper, enten det er på ski, løping eller på sykkelen.

Skotrekk – Gir ett beskyttende lag som både isolerer og tar unda for vind. Essensielt for skigleden de kaldeste dagene.

Langrennshansker – Dette får man aldri nok av. Går man mye på ski er det alltid greit å ha ett nytt par tilgjengelig.

Gaven til den turglade

Kjenner du noen som aldri legger bort eventyrlysten? Den som alltid vil ut og oppdage nye områder, enten til fots, på ski eller truger? Da har vi noen gode tips til deg!

Tykke gode votter, en ny hodelykt eller truger? Her er det mye spennende. Man skal aldri kimse av verdien i noen solide brodder eller en god termos. Det er de små tingene som gjør de store turene! Våre tre beste tips til den turglade:

Hodelykt – Godt lys, god batteritid og komfortabel på hodet. En god lys må alle turmennesker ha!

Brodder – Is, snø og glatt er ikke alltid favorittføre for normale skosåler. Brodder er en svært billig forsikring mot mange skader!

Gode votter og hansker – Å fryse på hendene er aldri kult. Gode hansker og votter får man aldri nok av. Dette er en sikker vinner under juletreet.

Gaven til moteløven

En moteløve som elsker klær kjenner vi alle. Til tross for at disse har verdens fulleste klesskap, er det alltids plass til litt mer.

En deilig og stilig hals i supermyk fleece står nok på mange ønskelister rundt omkring i år. Hva med å mache dette opp med ett pannebånd i samme suverene kvalitet. Hos moteløvene slår det nok heller aldri feil med en deilig genser i ull eller fleece, med en sporty og tidløs look. Våre heiteste tips til moteløven er:

Myk og deilig hals – Hold deg varm og se bra ut – skjelden en dum kombinasjon. Med en myk og deilig hals i enten ull og fleece sikrer man seg garantert for begge deler.

Ullgenser fra Amundsen – Vi kunne ikke lage ett julegavetips uten å inkludere Amundsen. Dette står nok på mange ønskelister rundt omkring i år!

Pannebånd i fleece eller ull – Disse vet vi er skikkelig populære. Her leverer både Amundsen og Jail Jam noen skikkelig favoritter, som gir garantert suksess!

Vi håper denne bloggen vekket noen tanker hos deg som har «stått fast» med noen av årets julegaver. Husk at vi både pakker inn og sender, og gjerne hjelper deg med ekstra inspirasjon om det trengs.

God jul fra alle oss på Sporten Beitostølen!