0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Johaug Dapper 3 in 1 Parka (Evebl) Johaug Dapper 3 in 1 Parka (Evebl)
 • Johaug Dapper 3 in 1 Parka (Evebl) Johaug Dapper 3 in 1 Parka (Evebl)

Johaug Dapper 3 in 1 Parka (Evebl)

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Johaug Dapper 3 in 1 Parka er en feminin og sporty lang vinterjakke for alt vær kongvinter kaster på deg. Parkaen er laget i to deler, en lang skalljakke og en lang dunjakke. Når disse sitter sammen håndterer du alle vinterdager, mens alene fikser de resten av året. Skalljakken er både vind og vanntett og kan brukes alene sommer og høst, mens dunjakken isolerer meget godt både for seg selv og sammen med ytterskallet. Dapper har et veldig feminint snitt og et stort bruksområde.

kr 1 999,50

Har vi ikke det du leter etter? Vi skaffer det meste!
Kontakt oss på: 61341081 / nettbutikk@sportenbeitostolen.no

 
Utsolgt
Frakt fra: 89,-

Detaljer

 Johaug Dapper 3 in 1 Parka er eneste jakken du trenger hele året ettersom den motstår alle elementer i værsyklusen. Skallet er vanntett med tapede sømmer mens dunjakken er innsatt med Bionic Finish Eco. Dette stoffet gjør at materialet holder fargen lengere og tåler vær mye bedre.

Ryggen på ytterjakken har en klaff for bedre ventilering, mens framsiden har sidesplitt for god bevegelse, hel glidelås, borrelåsstramming i armene, lommer med glidelås, hette og hakebeskytter.

Dunjakken har også lommer med glidelås, hette, elastiske mansjetter og hakebeskytter. Dette er et fantastisk allsidig produkt til meget god pris! Tre jakker i en! Skalljakke, dunjakke eller sammen.

 

 • 3 in one (avtagbar dunjakke)
 • Parka (lang)
 • Vann og vindtett ytterjakke
 • Dunjakke
 • Splitt
 • Lommer med glidelås
 • Hette
 • Justering i på hette og i livet

 

Basert på den vellykkede langrennsløperen Therese Johaug sine tøffe krav fra tusenvis av arbeidstimer, kombinerer hun sin estetiske forståelse med funksjonalitet og livsstil på en raffinert og stilig måte. Alle klærne har smarte og gjennomtenkte løsninger og snitt, noe som gjør dem perfekt tilpasset og behagelig på.

Johaug legger stor vekt på tekniske og nyskapende materialer, rene og feminine snitt i kombinasjon med en tøff og sportslig tilnærming. Laget for selektive og sporty jenter som ønsker det stilige mens du trener eller går på en kafé

 1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet