Seviin

TIÅR MED ARBEID GA ST.CROIX SINE FØRSTE SNELLER -SEVIIN REELS

Besettelse kan gripe tak i deg fra det aller første kastet. Mestring krever tid og kontinuerlig flid. St. Croix kombinerer begge disse elementene i en type fiskesneller  vi kaller SEVIIN. Dedikert til fiske av alle arter i alle vann, samtidig som de setter en ny standard for pålitelighet verden over. Syv hav. Syv kontinenter. Syv dager i uken. Tiår i arbeid.

LEGENDARISKE ST.CROIX SIN ARV

Etter å ha tilbrakt de siste syv tiårene med å bygge de beste stengene på jorden, har de nok lært et og annet om å lage førsteklasses fiskeutstyr. St.Croix kom ikke hit ved å følge andre, de kom hit med brennende utholdenhet og ærlig innovasjon.

Veiledet av grunnleggerens arv, Gordon Schluter, anvendes den samme Midwest-arbeidsmoralen på det neste kapitlet i historien – et som er laser-fokusert på sneller, og bare sneller.

ST.CROIX SIN LOVNAD OM SEVIIN-SNELLER:

Vi følger én enkel regel – hvis det ikke gjør deg til en bedre sportsfisker, hører det ikke hjemme i SEVIIN-snellene våre.

Målet vårt er å designe de beste snellene som er menneskelig mulig, med et team av eksperter dedikert til SEVIIN i Park Falls, Wisconsin. Vi jobber hver dag for å tjene tilliten din, og vi lover å gjøre alt vi kan for å forbedre opplevelsen din på vannet. Skulle du noensinne oppleve et problem med ett av produktene våre, er våre eksperter på sportsfiske her for å hjelpe deg. Vi har som misjon å få deg raskt tilbake på vannet – fordi vi også er sportsfiskere og forstår den drivkraften.

show-filter Vis filter

Viser alle 7 resultater

#

FRI FRAKT OVER 1000,-*

* gjelder varer under 120cm lengde 
– 89,- i frakt ved ordre under 1000,-

#

KLIKK & HENT

Kjøp på nett, hent hos oss på Beitostølen

#

RASK LEVERING

Rask levering til hele landet (Unntatt Jan Mayen, Svalbard og Bjørnøya)

#

Trygg betaling

Betal trygt med Klarna eller Vipps. Du kan velge mellom faktura eller kort.