0Item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Racingski

Å velge racing langrennski skal du overlate til de som både kan det, og som har en ydmyk holdning til denne prosessen. Vi mener vi besitter både egenerfart fagkunnskap og en god porsjon innsikt og ydmykhet.

Vi benytter markedets absolutt mest nøyaktige måleverktøy for å finne riktige langrennsski. Sammen med vår fagkunnskap skal dette garantere deg riktige ski. Forvent deg gode ski fra de mest kjente merkene Madshus, Fischer, Atomic ferdig målt og med merket festesone. Vi garanterer at skiene skal passe deg perfekt!

Vi tilbyr både steinslip og preparering på absolutt øverste nivå. Forhør deg gjerne med oss om du virkelig ønsker å spisse egenskapene på dine ski.

I kjøpsprosessen stiller vi en hel del spørsmål. Dette er for å kunne velge optimale trenings- eller racingski tilpasset nettopp deg. I mange tilfeller vil vi også følge opp med en telefon eller en e-post for ytterligere å forsikre oss om at vi velger det rette paret i vårt rikholdige utvalg.

I denne kategorien er prisen på alle ski ekskludert binding, dette er for at du skal kunne velge akkurat den bindingen du ønsker til dine nye ski. Inne til hvert enkelt produkt vil vi anbefale en binding vi mener du bør kjøpe med skia. Er du usikker spør du oss om råd. Vi har priset ned alle våre langrennsbindinger slik at du vil komme godt ut av å kjøpe ski og binding hos oss. Ønsker du kun å kjøpe ski er det selvsagt mulig. 

Lurer du på noe er det bare å kontakte oss på nettbutikk@sportenbeitostolen.no eller telefon 61341081


   

15 artikler

   

15 artikler